Kerst is voor veel mensen een bijzondere tijd van het jaar, maar voor de 8-jarige Safyre is dit helemaal een onvergetelijke kerst geworden. En dat allemaal dankzij haar idool Katy Perry.

Safyre verloor in 2013 haar gezin bij een brand en raakte zelf ook gewond. Een oproep van het meisje voor een kerstboom vol met kaarten, en dan speciaal een van haar grote idool, werd massaal verspreid op internet en is zo ook bij de 'Dark Horse'-zangeres terecht gekomen.

Dus wat was de verrassing dan precies? Naast een stapel Katy Perry spulletjes werd Safyre ook voorzien van een handgeschreven kerstkaart van Katy: "Ik hoorde van jouw kerstwens en ik ben vereerd dat je een plekje in de boom voor mij bewaard hebt! Ik hoop dat je een geweldige kerst en jaarwisseling tegemoet gaat en ik zal aan je denken. Speciale meid."

Maar denk niet dat het daarbij gebleven is! In totaal heeft het meisje meer dan 500.000 vanuit heel de Verenigde Staten ontvangen, inclusief een kaart van niemand minder dan Beyoncé en president Barack Obama!

Foto: AFP