We maken even een rondje langs de Amerikaanse roddelbladen, als we die mogen geloven staat het leven Katy Perry namelijk op z'n kop! Er wordt al weken gespeculeerd dat het weer dikke mik zou zijn tussen haar en John Mayer, maar nu worden de "geruchten" nog mooier.

Katy en John zouden namelijk zo snel mogelijk in het huwelijksbootje stappen, ja echt. Maar de klap op de vuurpijl moet nog komen... De 'Dark Horse'-zangeres zou ook nog eens zwanger zijn! Tenminste, dat is wat het ene roddelblad schrijft.

Een ander roddelblad gaat in de aanval en beweert dat je niks van de concurrent moet aannemen. Katy Perry is helemaal niet zwanger! Zij beweren namelijk dat de zangeres gelijk in haar "moeder-modus" zou schieten als dit het geval was. Ze zijn er maar druk mee!

Wij wachten in ieder geval met smart op het volgende nummer van deze roddelbladen, eens kijken waarmee ze nu weer op de proppen komen zetten! Neem in de tussentijd deze wijze les maar van ons aan, geloof niks totdat het door de artiest zelf bevestigd is, of je een grote zwangere buik ziet.