Afgelopen jaar vierde Kelly Clarkson haar 10-jarig jubileum als zangeres nadat ze in 2002 American Idol won. Het talentenprogramma zette haar leven compleet op z'n kop en wereldwijd scoorde ze vele hits.
 
Inherent aan bekend zijn, is dat de media volop in je leven en privéleven duiken, met alle gevolgen van dien. Clarkson heeft dat ook gemerkt, want al jaren gaan de geruchten dat Kelly lesbisch is. De 30-jarige zangeres maakt dat echter niets uit. "De mooiste vrouwen proberen me te versieren. O God, als ik lesbienne was, zou ik zo gelukkig kunnen zijn."
 
Belediging

Kelly Clarkson laat in het februarinummer van magazine Cosmopolitan weten dat ze echt niet op meisjes valt. "Ik ben altijd van de jongens geweest. Volgens mij denken mensen dat ik lesbisch ben omdat ik zo lang single was. Maar die aanname is een belediging voor de homogemeenschap. Alsof je meteen homo bent als je een tijd geen relatie hebt. Maar ik heb die geruchten nooit als een belediging gezien hoor."
 
De 'Stronger (What Doesn't Kill You)'-zangeres is sinds vorige maand verloofd met Brandon Blackstock, maar voor die tijd was ze zes jaar vrijgezel.