Het is een tijdje geleden dat Kesha uit rehab kwam, maar de zangeres heeft naar eigen zeggen nog steeds moeite vrede te sluiten met haar uiterlijk. De 'Timber'-zangeres had last van een eetstoornis, maar is daar nog steeds niet helemaal overheen. Dat vertelt ze in een interview met Vogue.

"Een diëtist heeft me destijds geleerd dat eten een positief iets is voor je lichaam", zo legt ze uit. Dat vond ze lastig, want ze was heel bang om dik te worden. "Ik probeer mijn lichaam te accepteren, maar dat is soms moeilijk. Iedere dag moet ik in de spiegel kijken en de keuze maken om aardig voor mezelf te zijn. Dit ben ik, en daar moet ik van houden."

Het beste medicijn is volgens haar positief blijven: "Ik besteed geen aandacht aan internet of bloggers en omring me met positieve mensen. Ik ren iedere dag een paar kilometer op het strand en mediteer om rust te vinden in mijn gekke leven. Deze dingen herinneren me eraan dat ik dankbaar moet zijn voor mijn lichaam en gezicht, hoe imperfect het ook mag zijn."

De zangeres is op het moment nog steeds verwikkeld in een rechtszaak met haar producer Dr. Luke. Die zou haar namelijk pillen hebben gegeven en hebben mishandeld. Ook zou hij de oorzaak zijn geweest van haar eetstoornis.

Foto: AFP