Onze Q-dj's Menno Barreveld, Wim van Helden en Domien Verschuuren rijden tot en met vrijdag door heel Nederland met de Q-christmas Tour. Onderweg naar een bijzondere locatie verrassen zij luisteraars. Aan het eind van de dag wordt iedereen in de bus getrakteerd op een luxe kerstdiner en een optreden van een artiest. Kijk hier de hele dag live mee!


STAP OOK IN

Was jouw beste vriend vorig jaar niet bij het kerstdiner omdat hij zijn vlucht miste? Of misschien je buurvrouw, omdat ze zoveel pakketjes voor je aanneemt? Of die ene collega die veel werk van je heeft overgenomen toen jij er even geen tijd voor had? Kortom, wie wil jij verrassen en een onvergetelijke kerst bezorgen?! Meld je hier aan en wie weet zitten jij én degene die je opgeeft binnenkort wel in de bus van de Q-christmas Tour! Maar let op! Houd het nog wel even geheim, want het moet natuurlijk wel een verrassing zijn!

KERSTCADEAUS

Natuurlijk geven we ook kerstcadeaus weg! Niet alleen aan de gelukkige passagiers in de bus, maar ook aan luisteraars. Luister vanaf maandag extra goed naar Qmusic om te horen hoe je meespeelt. Stiekem al een tip: zorg dat je de Qmusic app alvast downloadt!