Er wordt zoveel nieuwe muziek gemaakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tracks mogen niet ontbreken aan je Spotify-lijst? En hoe vind je die?

Spotify-meester Jesper Hesseling is er als de kippen bij als het gaat om nieuwe muziek. Artiesten staan dan ook te springen om toegevoegd te worden aan zijn maandelijkse muzieklijst 'Monthly Hits'.

Elke eerste zaterdag van de maand zet hij bij Q-dj Kimberley Dekker één track in de spotlights. Dit is de Spotify track van juni.

De Spotify track van deze maand


Axwell ^ Ingrosso - More Than You Know 

Je kan ze kennen van hun tracks 'Sun Is Shining' en 'I Love You'. Afgelopen maand deden ze nog een liveset in de studio van Qmusic.

Hun nieuwe track More Than You Know is iets funkier dan we van het danceduo gewend zijn. Met hun energie en zomerse vibe nemen ze je mee naar een festival waar de drank rijkelijk vloeit. Laat die zomer maar komen!

Luister voor de aller nieuwste Spotify beloftes naar Kimberley Dekker tussen 07.00 tot 09.00 uur, iedere eerste zaterdag van de maand. Onderstaand vind je de Spotify lijst met alle tracks die tot nu toe door kimberley en Jesper zijn uitgekozen: