Er wordt zoveel nieuwe muziek gemaakt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tracks mogen niet ontbreken aan je Spotify-lijst? En hoe vind je die?

Spotify-meester Jesper Hesseling is er als de kippen bij als het gaat om nieuwe muziek. Artiesten staan dan ook te springen om toegevoegd te worden aan zijn maandelijkse muzieklijst 'Monthly Hits'.

Elke eerste zaterdag van de maand zet hij bij Q-dj Kimberley Dekker één track in de spotlights. Dit is de Spotify track van juni.

De Spotify track van deze maand

The Boy Next Door, Fresh Coast feat. Jody Bernal – 'La Colegiala'

Jody Bernal is onlosmakelijk verbonden met zijn hit ‘Que Si, Que No’. Na een aantal jaar radiostilte is hij terug met zijn versie van 'La Colegiala'.

Zijn stem herken je uit duizenden en de vrolijke beat en exotische blazers nemen je meteen mee naar een wit strand en helderblauwe zee.

Wat denk jij? Wordt dit de zomerhit van 2017?

Luister voor de aller nieuwste Spotify beloftes naar Kimberley Dekker tussen 07.00 tot 09.00 uur, iedere eerste zaterdag van de maand. Onderstaand vind je de Spotify lijst met alle tracks die tot nu toe door Kimberley en Jesper zijn uitgekozen: