De line-up van Pinkpop 2014 is compleet! Vanochtend zijn de laatste artiesten bekendgemaakt die ook komen optreden op de 45e editie van het festival.

Kraantje Pappie, Brother & Bones, Gecko, Powerman 5000 en Intergalactic Lovers zijn een paar van de laatste namen die de line-up van Pinkpop compleet maken. Ook Afterpartees, Birth of Joy, Nina Nesbitt en Paceshifters zullen een optreden geven op het driedaagse festival in Landgraaf. Deze negen nieuwe acts staan allemaal op het nieuwe podium Stage 4.

De organisatie van Pinkpop maakte eerder al een reeks grote namen bekend van artiesten die een gig geven in het weekend van 7, 8 en 9 juni. Op de eerste dag van het festival geven de Rolling Stones acte de présence. Kaarten voor de zaterdag waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

Momenteel zijn er alleen nog kaarten te koop voor de zondag. Andere grote namen die er bij zijn in het Limburgse Landgraaf zijn onder meer John Mayer, Ed Sheeran, Metallica, Arcade Fire, Stromae en Arctic Monkeys. Het volledige programma vind je op de site van Pinkpop.