Elke donderdagavond treden artiesten op bij Kristels Kampvuur. Zo waren Rigby, Kensington, Krystl, Nielson en Miss Montreal al te gast (check de linkjes hieronder om hun optredens te bekijken).

Komende donderdag (1 augustus) komen Mr. Probz (die je kent van zijn hit 'Waves') en Laura Jansen naar Q-music om een paar liedjes live te spelen op het Q-dakterras. En jij kunt daarbij zijn! Hoe? Log hieronder in als Q-member en meld je aan. Wie weet krijg je een uitnodiging om 's avonds bij Kristels Kampvuur te zijn (genodigden krijgen uiterlijk donderdagochtend een bevestiging).

Mr. Probz en Laura Jansen zullen beiden een nummer zingen én de twee artiesten gaan samen een duet doen... Je volgt het donderdag tussen 22.00 en 23.00 uur live op Q. En als je een uitnodiging krijgt, dan ben je vanaf 21.00 uur welkom op het Q-dakterras.

Update: je kunt je niet meer aanmelden voor Kristels Kampvuur van donderdag 1 augustus. Wil je er volgende week bij zijn als Maria Mena live komt spelen? Luister dan naar Q om jouw toegang tot het Q-dakterras te winnen!