Wederom triest nieuws rondom Lady Gaga, het gaat namelijk erg slecht met de 'Million Reasons'-zangeres.

In september kwamen de eerste berichten rondom haar ziekte van Gaga naar buiten. Ze zou lijden aan de ziekte Fibromyalgia, waardoor ze last heeft van hevige fysieke pijnen. Het gevolg hiervan was dat de zangeres niet meer kon optreden en zelfs haar Europese tour moest uitstellen.

Begin dit jaar pakte Gaga haar Europese tour weer op, op 20 januari trad Mother Monster zelfs nog op in Amsterdam, maar helaas heeft het noodlot weer toegeslagen. De zangeres is er zo ernstig aan toe dat ze de laatste 10 optredens van haar Joanne World Tour volledig moet cancellen. 

De zangeres is er kapot van, zo laat ze weten in een Instagram-post:


"Ik ben er zo kapot van, ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Ik weet alleen dat als ik dit niet doe ik niet achter mijn betekenis voor muziek sta. Mijn medische team staat achter de beslissing om thuis te herstellen. We cancellen de laatste 10 shows van mijn Joanne World Tour. Ik hou van deze show, meer dan van wat dan ook, en ik hou van jullie, maar dit gaat boven mijn macht."

"Londen, Manchester, Zürich, Keulen, Stockholm, Kopenhagen, Parijs, Berlijn en Rio. Ik beloof jullie, ik kom terug naar jullie stad, maar voor nu moet ik mezelf en mijn gezondheid voorop stellen. Ik hou van jullie, voor altijd. XX Gaga"

Wij wensen Lady Gaga enorm veel beterschap!


Foto: AFP