Twitter heeft een onrustig weekend achter de rug. Popster Lady Gaga en celebrityblogger Perez Hilton vlogen elkaar dit weekend in de haren op het sociale netwerk. De ruzie begon toen Perez kritiek had op de nieuwe single van Gaga.

''Ik heb nog steeds de foto die Perez mij stuurde, van mij in een rolstoel met het woord KARMA erop geschreven + Madonna, die een pistool op mij richt. Op de dag van mijn ongeluk'', reageerde Gaga vervolgens op de kritiek, "Negeer hem."

Nadat Gaga getipt werd dat de blogger bij haar huis in New York was geweest stuurde ze hem: "Blijf uit de buurt van mij en mijn familie, je bent ziek om een appartement proberen te huren in mijn gebouw om mij te stalken. Laat me met rust!" Tegen haar volgers zei Gaga: ''Moet ik door mijn hoofd geschoten worden, voordat mensen begrijpen dat hij en anderen te ver zijn gegaan?'' Inmiddels zijn de tweets verwijderd.

"Onschuldig"

In een reactie laat Perez weten gisteren op huizenjacht geweest te zijn en niet te hebben geweten dat Gaga in hetzelfde gebouw woont van één van de appartementen die hij bekeken heeft. "Ik ben teleurgesteld en mijn hart doet pijn dat mijn voormalige goede vriendin (...) publiekelijk en onjuiste beschuldigingen maakt over mij op Twitter", zegt hij.

Tot slot zegt de celebrityblogger alle doodsbedreigingen sinds de ruzie zat te zijn: "Ik zal een mening blijven hebben en blijven praten over muziek en liedjes, zoals Gaga's 'Applause'. Ik hoop dat haar fans stoppen mij doodsbedreigingen te sturen."