Lady Gaga houdt van poesjes en, nee, daar bedoelt ze geen katten mee. In een interview biecht de popster op lastig verliefd te worden op mannen omdat ze zo weinig passie hebben vergeleken bij vrouwen.

"Ik houd van ze omdat ik lesbiennes uitdagender vind dan heteromannen, als het gaat om versieren. En daar houd ik van. Het duurde echt tot ik een man vond die mij net zo sterk kon versieren als een lesbienne, dat ik echt verliefd werd", zegt Gaga.

En die man is haar huidige vriend Taylor Kinney, de acteur met wie ze sinds 2011 gelukkig is. Maar de 'Born This Way'-zangeres blijft interesse houden in haar eigen geslacht: "Ik houd van meisjes. Ik heb dat al eerder gezegd. Ik weet dat mensen denken dat ik dat zeg om te shockeren, maar ik houd gewoon echt van poesjes. Het heeft er gewoon mee te maken van wie het poesje is."

Nieuw duet met Beyoncé?

Lady Gaga zegt verder graag weer een duet te willen opnemen met Beyoncé: "Als ze beschikbaar is! Beyoncé is erg druk. Maar altijd, ik houd van Beyoncé. We hadden zoveel plezier tijdens het maken van 'Telephone'."