Alleen maar rode M&M’s, dertig flessen water, vijf potten pindakaas, een pak magnum condooms en niks minder dan Crystal champagne. Dat sterren een vreemde smaak in kleedkamer-accessoires hebben wisten we al, maar Lady Gaga heeft wel een héél bijzondere rider. Mevrouw heeft namelijk graag een paspop met weelderig roze schaamhaar op haar kamer! Logisch toch?

Verder wilde ze standaard twee grote fluffy lavendel handdoeken met twee matching kleine handdoeken en twee washandjes. Oh, en of er ook nog witte leren banken en verse rozen in de kamer kunnen worden gezet.

De eisen van Mother Monster zijn uitgelekt tijdens de rechtszaak met haar ex-assistente Jennifer O’Neill. Jennifer heeft de rechtszaak aangespannen omdat ze nog zo’n 260.000 euro van Gaga krijgt aan onbetaalde overuren. Ook zou haar baas een tiran zijn geweest.

De ‘Marry the Night’-zangeres heeft trouwens geen enkele intentie om te betalen. “Ze verdient geen dollar meer. Ik ga al het geld dat ze wil geven aan mijn werknemers die hard voor me werken en het verdienen. Ik ga het geven aan Sonja (haar nieuwe assistent) die borstkanker heeft.” Gaga geeft het in ieder geval niet aan Jennifer geven zodat ze een nieuw topje kan kopen.