Altijd al willen weten wie de sexy stem is die 'Strip that down, girl' zingt in het nieuwe nummer van Liam Payne? Je gaat dit namelijk niet verwachten...

Op de radio heeft Liam Payne dit weekend bekend gemaakt dat niemand minder dan Ed Sheeran het stukje tekst zingt. Dat wordt nóg meer luisteren!

This song came out today that I helped write, check it out x

Een bericht gedeeld door Ed Sheeran (@teddysphotos) op


Nog meer samenwerkingen

Nu Liam Payne zijn debuutsingle heeft uitgebracht, hebben alle leden van One Direction hun debuut gemaakt en kunnen de mannen hun eigen pad volgen. Liam Payne gaat richting de RnB, Harry Styles naar de poprock en Niall Horan kiest voor folk.Zo heeft Niall Horan hulp gekregen van Shania Twain om meer te weten te komen over country en folk.

En wat doet Louis Tomlinson? Nadat hij vorig jaar vader is geworden van zijn zoontje, kwam dat jaar ook zijn track met Steve Aoki uit!

En dan nog even over Mr. Harry Styles. Vorige week logeerde Harry de hele week bij James Corden, en dit weekend trad hij op in de Troubadour in Los Angeles. Niemand minder dan Stevie Nicks kwam onverwachts het podium op om samen 'Two Ghosts' te zingen. Maar het hoogtepunt van de avond was toch echt het duet van Fleetwood Macs 'Landslide'!