Goed, we waren misschien een beetje teleurgesteld toen bleek dat Liam Payne de woorden van zijn hit 'Strip That Down' niet toepast in zijn videoclip

Maar, dat is allemaal vergeven en vergeten met de volgende video waarin de zanger een interview geeft met om hem heen allemaal puppies. Ons kun je wel weg dragen, want kijk nou eens even hoe zoet dit is: 


Het kan zijn dat je door alle rondhuppelende honden (wat een boefjes hè) gedeeltes van het interview hebt gemist. Dit snappen we helemaal, maar we willen toch even je aandacht voor het volgende:

Als Liam moest kiezen tussen zijn One Direction-collega's zou hij samenwerken met Zayn, omdat die muziekstijlen redelijk dicht bij elkaar liggen.

Misschien zijn al die samenwerkingen straks wel overbodig, want als het aan Liam ligt is een reünie van de boyband mogelijk. Zoals hij zelf zegt: "Het moet eigenlijk wel. We hebben namelijk wel een album gemaakt, maar daar hebben we geen tour mee gedaan. En daarnaast wil ik meer nummers schrijven met de boys."

Dus, wie weet...