Nadat er steeds al een paar namen naar voren kwamen, is vandaag de complete line-up van Pinkpop 2014 bekendgemaakt. Nu zijn ook onder andere Rolling Stones, John Mayer, Arctic Monkeys, The Kooks, John Newman en Limp Bizkit aan de line-up toegevoegd.

Dat nieuws heeft Jan Smeets, oprichter en directeur van Pinkpop, vandaag bekendgemaakt. Het driedaagse festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni, zoals oorspronkelijk dus gewoon weer tijdens Pinksteren. Op de eerste dag van Pinkpop treden onder meer Bastille en Ed Kowalczyk (voormalig zanger van Live) op.

Op de tweede dag van Pinkpop 2014 klimmen artiesten als Arctic Monkeys, Ed Sheeran, The Kooks, Chef'Special, Paolo Nutini, Rudimental, John Newman en Limp Bizkit op het podium voor een optreden.

Het was al enige tijd bekend dat het festival in het Limburgse Landgraaf op maandag 9 juni wordt afgesloten met optredens van Metallica en Stromae. Nu is ook bekend dat Biffy Clyro, Jake Bugg, Jett Rebel en Clean Bandit zullen op treden op de laatste dag van Pinkpop.