Het is alweer 3 jaar geleden dat Lorde haar eerste, en tot nu toe laatste, album uitbracht. Hoogtijd voor nieuw materiaal vinden haar fans.

Maar de 'Royals'-zangeres pushen werkt in ieder geval niet. Daar is Instagramgebruiker gabatron9 op een pijnlijke manier achter gekomen.

Gabetron9 besloot op een recente Instagramfoto van Lorde de vraag te stellen: "Denk je dat we ooit nog een nieuw album van je krijgen of moeten we jouw als artiest gewoon maar opgeven?"

Dat Lorde op haar zou reageren had het meisje waarschijnlijk al niet gedacht, laat staan de ietwat geïrriteerde reactie die de zangeres gaf:

Lorde vertelt hier: "Geef het maar op met me als je wilt! Ik ben een artiest, ik schrijf een album wanneer ik genoeg verhalen te vertellen heb." Verder benadrukt de zangeres ook dat ze alles alleen schrijft en componeert en er dus geen geoliede machine om heen zit die alles in elkaar zet. "Ik heb als een hond gewerkt het afgelopen jaar om dit geweldig voor jullie te maken."

Wat hebben we hiervan geleerd? Dat er toch écht een nieuw album van Lorde aan zit te komen én dat een lullige opmerking haar kant op niet erg gewaardeerd wordt.