Nadat het eerder mislukte om eigenaar van zijn favoriete voetbalclub te worden, heeft Louis Tomlinson een nieuwe uitdaging gevonden. Het oudste bandlid van One Direction begint zijn eigen platenlabel, zo zegt hij tegen de Britse krant The Sun.

"Dit is iets dat ik al een tijdje wilde. De mogelijkheid krijgen om nieuwe artiesten een platform te bieden is een geweldig gevoel. Ik hoop de komende tijd wat geweldige nieuwe artiesten een contract aan te kunnen bieden", vertelt Louis enthousiast.

De eerste artiest die zich aan het label bindt is Jack Walton. De 19-jarige zanger deed het afgelopen jaar mee met de Britse X Factor, en viel op door zijn auditie met het nummer 'Waves' van Mr. Probz. Jack werd tijdens een van de afleveringen ook al gecoacht door Louis. Hij eindigde uiteindelijk als elfde.

Begin dit jaar werd duidelijk dat Louis het bedrijf 78 Productions Ltd had opgericht, maar het was nog onduidelijk waarvoor. Het label wordt ondersteund door platenmaatschappij Sony en Syco, het label van manager Simon Cowell waar One Direction bij zit.