Goed, de volgende tieners spelen echt niet meer buiten verstoppertje of hangen uren op de bank samen met wat andere kids van school. Ze spelen in series, dansen naast artiesten op het podium óf ze zijn zelf artiest. 

Time Magazine heeft een overzicht gepubliceerd met een paar voorbeelden van succesvolle mensen onder de 20 jaar. Dit is een greep uit de lijst met de meest invloedrijke tieners: 

1. Shawn Mendes

Hij mag dan pas 19 zijn, het succes van deze jongeman is niet normaal. Van 'Treat You Better' tot 'There's Nothing Holdin' Me Back', Shawn heeft al genoeg hits te pakken. 


2. Maddie Ziegler 

Er zijn weinig mensen die regelmatig samenwerken met zangeres Sia, maar de 15-jarige Maddie doet dit mooi wel. Je ziet hier haar dans skills onder andere in de videoclip van 'The Greatest':


3. Noah Cyrus

Dit klinkt als familie van Miley, en dat is ook zo. Inmiddels is de 17-jarige Noah ook druk bezig met haar zangcarrière, dus ze gaat haar grote zus achterna. Wat voor muziek maakt ze dan? Nou, één van haar singles is 'Again':


4. Millie Bobby Brown

Millie is met haar 13 jaar de jongste uit de lijst. Fans van Stranger Things herkennen de actrice waarschijnlijk wel, want ze speelt Eleven in de populaire serie. 


 5. Khalid 

Deze R&B-zanger is lekker bezig. Hij heeft een samenwerking te pakken met dj Marshmello, en die ga je ook op Qmusic horen. We zijn benieuwd wat je vindt van 'Silence'!

Foto: AFP