Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres organiseerde een Madonna-week, waarbij de Queen of Pop iedere dag in het programma verscheen. Dat kwam de kijkcijfers ten goede, maar was bijna onmogelijk voor de crew, zo vertelt een insider aan Radar Online. Madonna zou divagedrag vertonen.

Gigantische entourage
De Queen of Pop kwam met een gigantische entourage, waaronder een heel team van stylisten. "Die stylisten moesten door het programma betaald worden, omdat ze niet gebruik wilde maken van de stylisten van de show. Daarnaast wilde ze een aantal trailers met daarin verschillende dure gerechten." Zo vertelt de insider.

Zelfs Ellen was het zat
Verder mocht ze het script wijzigingen en aan het eind moest ze alle beelden goedkeuring geven. "Dat heeft nog nooit een gast gemogen bij het programma." Zelfs Ellen was het op het laatste moment zat: "Ellen is blij dat het allemaal over is gewaaid zonder drama en bedankte haar team voor de goede medewerking."

Divagedrag of niet, de Madonna-week leverde een leuke 'Ik Heb Nog Nooit' op met Madonna en Justin Bieber. Bekijk de video hierboven.