Anderhalve week geleden vond er in een hotel in Brussel een ontmoeting plaats tussen Stromae en Diplo van Major Lazer. Er zou gepraat zijn over een mogelijke samenwerking, maar die komt er voorlopig nog niet door drukke agenda's.

Als zoethoudertje heeft Major Lazer ons gelukkig wel een remix gegeven als voorproefje hoe het in de toekomst zou kunnen gaan klinken. De remix van het nummer 'Ave Cesaria' van Stromae is gratis te beluisteren en te downloaden via Soundcloud.

Diplo is fan!

Diplo is al langer fan van de populaire Belgische artiest. Zo woonde hij een concert van Stromae bij in L.A., waarover hij laaiend enthousiast was op onder andere Instagram en Twitter.

Bij een show van Major Lazer in Parijs riep hij Stromae zelfs mee op het podium voor een mash-up van 'Papaoutai' en 'Bumayé'. Samen werd dat 'Papamayé, bekijk de video hierboven voor die samenwerking.

3 oktober komt Major Lazer weer naar Nederland voor Q-music presents: Major Lazer in de HMH. Dat optreden is stijf uitverkocht, maar deze week maak je bij Q-music kans op de laatste tickets.