Er zijn veel redenen waarom iemand zijn bruiloft kan laten cancellen of verplaatsen. Bindingsangst, de ringen vergeten of ontdekken dat je geliefde toch niet de ware is. Maar Taylor Swift als reden opgeven? Dat hoor je niet vaak!

Paul Dives moet een moeilijke keuzen maken: Trouwen met de liefde van zijn leven of naar een optreden gaan van de 'Blank Space'-zangeres. Zijn huwelijk is in hetzelfde weekend gepland als het Big Weekend-evenement van BBC Radio 1, waar Taylor Swift tot nu toe nog de enige artiest op de line-up is.

"Ik ben teleurgesteld dat jullie het op dezelfde dag als mijn bruiloft hebben gepland," vertelt Paul in een interview met de radiozender. "Ik woon een kleine 20 minuten van Norwich, waar het gratis feest zal plaatsvinden. Normaal gesproken worden we altijd overgeslagen met dit soort dingen omdat het best afgelegen ligt."

De bruidegom heeft zijn vriendin wel al voorzichtig voorgesteld de bruiloft te verplaatsen, zodat ze naar het evenement kunnen gaan, maar daar stond de 25-jarige Kelly niet om te springen. "Ik heb het vrijdag voorgesteld, maar dat ging niet heel goed. Eerlijk gezegd heb ik de nacht in de logeerkamer moeten doorbrengen. Ze zei dat er geen mogelijkheid is, dus het ziet er niet al te best voor me uit..."

In zijn interview met BBC Radio 1 wordt er aan Paul voorgesteld de bruiloft op het terrein van Big Weekend zelf te houden. "Dat zou best speciaal zijn. Misschien dat Taylor dan nog op de ceremonie kan komen, daarnaast heb ik nog wel wat vrienden rondlopen die single zijn."

Foto: AFP