Het afgelopen jaar kwam Justin Bieber steeds vaker negatief in het nieuws, met als hoogtepunt (of dieptepunt) zijn arrestatie vorige week na het rijden onder invloed. Zijn manager Scooter Braun heeft de popster nu een laatste kans gegeven.

Aan het Amerikaanse tijdschrift GQ onthult Scooter dat hij Justin een ultimatum heeft gesteld. "Of we stoppen ermee en laten jou proberen om een normaal leven te leiden, of je realiseert je dat dit is wat het is en dat we moeten blijven vechten", aldus Scooter.

Volgens zijn manager is er voor Justin maar één manier om de negatieve publiciteit te verslaan: "De enige manier om ze voor je te winnen is om beter dan hun te zijn."

Vaderrol

Scooter ziet zijn werk als een vaderrol: "Het is hetzelfde als met een kind dat opgroeit, als een ouder. Mijn verantwoordelijkheid is om er altijd te zijn als ze vallen en ze overeind helpen. Maar op een gegeven moment moet ik ze teleurstellen."

Justin Bieber moet 14 februari voorkomen. Dan hoort hij van de rechter wat de consequenties van zijn recente activiteiten zijn.