De 10-jarige Christopher Warner, een jongetje met het Syndroom van Down, is megafan van Maroon 5. Hij kreeg dan ook de verrassing van zijn leven toen de band hem persoonlijk uitnodigde om een concert bij te wonen.

Het begon allemaal met een video gemaakt door zijn leraar waarin te zien hoe groot de liefde van Christopher voor Maroon 5 is. "Hij is werkelijk gefascineerd van de band, en dan vooral frontman Adam Levine. Hij luistert in de pauze altijd naar hun muziek en maakt constant tekeningen van ze." Via een Amerikaans radiostation kwam de bovenstaande video bij Maroon 5 terecht.

De band regelde gelijk met de platenmaatschappij dat Christopher, samen met zijn ouders en een aantal leraren, naar het concert mocht komen, inclusief backstage pasjes. Daar ontmoette hij eindelijk zijn grote idolen.

Maar tijdens de ontmoeting kreeg de kleine Christopher een paniekaanval en dook naar de grond in een poging zich te verstoppen. Maar daar deinsde Adam Levine niet voor terug, hij stelde voor om met z'n allen naast Christopher te gaan liggen.