Een fan van The Voice Jurylid en frontman van de band Maroon 5 Adam Levine had een wel heel bijzondere reactie toen hij haar per ongeluk wakker maakte door een ruzie. Een band die al 15 jaar met elkaar optrekt kan zo nu en dan wel eens een fikse ruzie hebben.

Bandlid James Valentine legt het uit! "We hadden een enorme ruzie, het was bruut," vertelt James. "Het was een geweldige discussie, Adam en ik zaten naar elkaar te schreeuwen in de gang van het Roosevelt hotel toen er boos een vrouw uit haar kamer gelopen kwam."

"Ze kwam klagen omdat het al zo laat was. Toen herkende ze Adam en had een geniale reactie. Ze stond klaar om een tirade te houden, maar toen veranderde haar gezichtsuitdrukking en zei ze 'Oh, hey! I love you on The Voice!"

Gelukkig hoeven we ons volgens James Valentine geen zorgen te maken. "Ik denk dat we door de jaren heen geleerd hebben onze ruzies op een diplomatieke manier op te lossen. Maar we zitten nou eenmaal al bijna 15 jaar in dezelfde band, dan heb je wel eens ruzie."

Binnenkort verschijnt alweer het vijfde album van de band met de toepasselijke titel V!