Dit weekend vindt in de Verenigde Staten het Ultra Music Festival (UMF) Miami plaats. Dit gigantisch dance-festival waar jaarlijks weer de grootste DJ's ter wereld op de line-up staan. Het wordt door velen gezien als dé start van het festivalseizoen en het is een evenement waar veel nieuwe muziek ten gehore wordt gebracht.

Martin Garrix & Ed Sheeran

Uiteraard is Nederland goed vertegenwoordigd als we over de grootste DJ's ter wereld praten. Zo stond ook Martin Garrix achter de draaitafel in Miami.

Naast een bezoek van Usher (33:00) liet Martin Garrix ook voor het eerst de beruchte track die hij samen met Ed Sheeran heeft opgenomen horen (13:00), genaamd 'Rewind Repeat It'.

Tiësto

Tiësto mocht de eerste avond afsluiten en had tijdens zijn set wat last van een technisch probleempje, zo was het enkele seconden stil terwijl er duizenden mensen voor hem stonden.

Gelukkig lacht hij het weg met de tekst: "Horen jullie? Ik doe niet aan premix, het is allemaal live!"

Armin van Buuren & Mr. Probz

Mr. Probz, die eerder al een nummer opnam met Hardwell en geremixt werd door Afrojack, heeft nu ook nummer gemaakt met Armin van Buuren, 'Another You'.

Het nummer wordt op 8 mei uitgebracht en is mede geschreven door Niels Geusebroek. Armin heeft het nummer tijdens Ultra al laten horen.

Foto: ANP