Maandagochtend 6.00 uur is het weer zo ver! Mattie & Marieke zijn terug van vakantie. En ze zijn goed uitgerust, dus bereid je maar voor!

DE €100.000,- SUPERRONDE

Het Geluid gaat bij de ochtendshow gewoon verder. Maar, wel met iets speciaals! Mattie & Marieke starten namelijk de €100.000 SuperRonde. Raad jij tijdens deze ronde Het Geluid? Dan win je maar liefst €100.000! Meld je rond 7.00 uur aan via de button in de Qmusic app en maak kans op dit fantastische bedrag. Check nog snel Het Geluid én de foute antwoorden en wie weet spreken we je maandag!

Het Verjaardagsrad

Jarig zijn is al een feest op zich. Trakteren, taart eten, lieve berichten én met een beetje geluk leuke cadeaus. Dit zijn tevens de ingrediënten voor ons spel: je verjaardag, een beetje geluk én cadeaus. En ook nu geven we nog steeds iedere ochtend om 06:20 uur een draai aan Het Verjaardagsrad. Hoe het werkt? Ben jij jarig in de maand die Mattie & Marieke oproepen? Bel met de studio! Het telefoonnummer is 0909 9596 (45 cent per gesprek).

De KMMBDMMK-quiz

De wat?! De quiz met tamelijk lange naam: Kent Mattie Marieke Beter Dan Marieke Mattie Kent Quiz. Die ging deze zomer gewoon door! Check alle video's hier