Na precies 7 dagen zijn Mattie & Wietze vanmorgen weer teruggekeerd naar hun eigen leven. Vorige week wisselde de ochtend dj's van Q van leven. 7 dagen in een anders huis met elkaars agenda, pinpas, auto en vriendin.

Iets voor 9 uur gaven Mattie en Wietze hun pinpassen en sleutels weer aan elkaar terug. Tenminste... dat was de bedoeling maar Mattie bleek de sleutels van Wietze te zijn kwijtgeraakt. Check de beelden hierboven.

In de slotconclusie bleek dat zowel Mattie als Wietze veel dingen over zichzelf en elkaar geleerd hadden tijdens de ruilweek. Zowel positief, als negatief. Maar de gevolgen van de ruilweek zullen nog even nadreunen.

Wietze bekende namelijk samen met Kirsten, de vriendin van Mattie, een kinderkamer te hebben gebouwd in zijn huis. Kirsten wil al kinderen, maar Mattie wil daar nog mee wachten. Zal dat nog zo zijn als hij de kinderkamer ziet? Wordt vervolgd...

Ondertussen viel er een last van de schouders van Wietze nadat Mattie opbiechtte dat de hond die hij Lieke, de vriendin van Wietze, cadeau deed een 'leenhond' is. Ollie heeft al een heel goed baasje, maar mocht tijdelijk logeren bij Lieke & Mattie.

Volg de belevenissen van Mattie & Wietze tijdens hun ruilweek via Q-music en via de site. Hier komen steeds nieuwe foto's, filmpjes en updates van de jongens. Bekijk ook de compilaties van dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6 en dag 7.