Mattie & Wietze gaan oppassen! De twee ochtend-dj's gaan de strijd met elkaar aan over wie van de twee de beste vader is. Ze nemen hun intrek bij een gezin, sturen de ouders op vakantie en nemen een week lang alle ouderlijke taken over. Vanuit het gezinshuis blijven ze ook dagelijks hun ochtendshow maken.

Meld je hier aan »

Na een eerdere ruilweek afgelopen zomer, gaan ze opnieuw een intensieve uitdaging aan. De DJ’s hebben een oproep aan heel Nederland gedaan, welke ouders durven het aan om hun kinderen een week lang bij Mattie & Wietze achter te laten?

In ruil voor een week lang vakantie voor de ouders, zullen Mattie & Wietze als nieuwe ouders intrek nemen in het huis van de kinderen. Zeven dagen lang volgen ze het dagelijkse schema van de kinderen en vervullen ze de typische taken die je als ouder tegenkomt. Van het aankleden in de ochtend, het op tijd naar bed gaan en het gezond proberen te eten tot het samen doen van boodschappen. Naast het fulltime ouder zijn gedurende een week, zullen ze ’s ochtends ook nog hun ochtendshow blijven maken vanuit het gezinshuis, een flinke uitdaging.


De grote vraag is welke ouders het aandurven om hun kinderen achter te laten bij de twee DJ’s, zonder enige opvoed-ervaring. Durf jij het aan? Klik hier om jouw gezin op te geven. Tussen woensdag 18 en 25 maart gaan Mattie & Wietze de uitdaging voor beste vader aan!