'Watermelon Sugar' moet de nieuwe hit van Harry Styles worden. De zanger lanceerde gisteren de videoclip die bij de track hoort, deze is afkomstig van zijn tweede album 'Fine Line'. Luisteraars hadden al hun vraagtekens bij de betekenis van de songtekst en raken nu niet uitgepraat over de nieuwe video.

'This video is dedicated to touching'

Dat is hoe de nieuwe videoclip bij de track 'Watermelon Sugar' van Harry Styles start. In de videoclip, die duidelijk is opgenomen voor de coronacrisis, zie je Harry omringd door vrouwen met (natuurlijk) watermeloenen. Mensen vragen zich massaal af waar deze 'cheeky' track over gaat. Gaat het over seks? Of wil hij iedereen herinneren aan de dagelijkse vitamines? Hoewel de clip redelijk voor zich spreekt, werd het voormalig One Diretion-lid met #WatermelonSugar in ieder geval trending topic op Twitter. Fans bleven maar vragen stellen over de clip en het werd gesprek van de dag op het internet.

Harry geeft duidelijkheid

Harry Styles verklaarde in een interview eerder dit jaar het volgende: 'It’s kind of about that initial I guess euphoria of when you start seeing someone or sleeping with someone or just like being around someone and you have that kind of excitement about them'. Bekijk hieronder de videoclip, die is opgenomen op hetzelfde strand als waar 'What Makes You Beautiful', toen hij nog lid was van One Direction.


Bron: YouTube/HarryStyles