Het zat er al jaren aan te komen, maar nu is het dan toch gebeurd. Neverland, het voormalige landgoed van Michael Jackson, is te koop gezet. De ranch is het afgelopen jaar volledig opgeknapt en ziet er weer uit als nieuw.

De King of Pop kocht Neverland in 1988 en bouwde er onder meer een pretpark en een dierentuin. Die zijn inmiddels weggehaald, maar op het landgoed zijn wel een treinstation, een bioscoop en een aantal meren te vinden. Daarnaast is er een gastenverblijf, een personeelsverblijf en een woonhuis met zes slaapkamers.

Michael woonde meer dan vijftien jaar op Neverland, maar kwam er niet meer nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen op het landgoed. Uiteindelijk verkocht hij het aan een investeerder toen hij in de schulden kwam.

Die heeft de naam Neverland nu veranderd naar Sycamore Valley Ranch, de naam die het had voor Michael het kocht. Voor 100 miljoen dollar kan de ranch voor jou zijn. In 2013 toonden Lady Gaga en Beyoncé & Jay Z al interesse.

Volgende maand is het zes jaar geleden dat de popster stierf op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand door een overdosis medicijnen.