Ze is zangeres, actrice en nu ook kunstenares... Miley Cyrus heeft gisteren tijdens een veiling haar eigen "kunstwerken" verkocht en heeft zelfs wat extra's aangeboden... Het was voor een goed doel: de Amerikaanse organisatie voor aids research.

De "kunstwerken" van Miley Cyrus bestaan uit een bewerkte versie van de cover van de Vanity Fair, waarop Caitlyn Jenner is te zien. In die editie liet de tv-persoonlijkheid, eerder bekend als Bruce Jenner, weten verder te gaan als Caitlyn. Miley had het kunstwerk bijna voor 65.000 dollar verkocht, tot ze het podium opklom een aanbood voor 69.000 dollar ook nog naakt iemands huis schoon te maken.


#callmecaitlyn #dirtyhippieXhappyhippie @happyhippiefdn @caitlynjenner

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

De laatste tijd is Miley goed bezig, ze is ook druk bezig met haar eigen goede doel: de Happy Hippie Foundation. Die organisatie zet zich in voor achtergestelde jongeren. Ook heeft Miley in samenwerking met Instagram #InstaPride gelanceerd, waarbij verhalen worden gedeeld van transgenders en mensen die de standaarddefinitie van gender verbreden in het algemeen.