Afgelopen zaterdagnacht is er ingebroken in de villa van Miley Cyrus, die door haar tournee zelf niet thuis was. De assistente van de 'Wrecking Ball'-zangeres nam bij thuiskomst contact op met de politie toen ze merkte dat niet alles op zijn plek lag.

De dieven zijn er vandoor gegaan met een aantal sieraden maar ook met de peperdure auto van Miley, een Maserati Quattroporte ter waarde van zo'n 75.000 euro. Eind vorig jaar was de zangeres ook al slachtoffer van een inbraak in haar huis.

Update: Inmiddels is de auto van Miley gevonden door de politie. De wagen werd onbeschadigd gespot op een parkeerplaats door een oplettende voorbijganger. De politie is nu druk op zoek naar vingerafdrukken.

Aerosmith

Ditzelfde weekend sliep Miley Cyrus in het zelfde hotel in Finland als Aerosmith-frontman Steven Tyler. Dat heeft ze geweten, want de 'I Don't Wanna Miss A Thing'-zanger verraste haar namelijk met briefpost.

Steven plaatste een filmpje op Facebook waarin te zien is hoe hij Miley Cyrus voorziet van "roomservice". Bekijk de beelden hierboven!

Foto: ANP Kippa