Miley Cyrus is niet vies van een beetje gek doen. Haar tong uitsteken op foto's, lekker twerken, naakt op een sloopkogel en ook voor een jointje draait ze haar hand niet om. Toch is het niet de bedoeling om te shockeren, zegt de zangeres in een interview.

"Ik weet dat mensen net doen of ik alleen maar wil shockeren. Maar dat is niet zo. Ik denk dat vrouwen zien dat er feministische energie in zit", vertelt ze tegen OK! Magazine.

Miley vervolgt: "Ik focus mij liever op het feit dat mensen mij leuk vinden als zangeres, dan als iemand die mensen shockeert. Ik wil dat mensen denken 'Ze deed dingen die gek waren, maar aan het eind van de dag ging het allemaal om haar stem'."

Beste show mogelijk

De 'Wrecking Ball'-zangeres komt 2 mei naar Nederland voor haar Q-music presents Bangerz Tour. Miley zegt alles te zullen geven tijdens de show: "Ik wil iemand zijn die het waard is om te zien."

"Ik begrijp dat mijn fans jong zijn, ze werken hard om geld te verdienen om bij mijn show te kunnen zijn. Mijn prioriteit is hun de beste show mogelijk te geven." Goed bezig Miley!