Miley Cyrus is deze week opgenomen in het ziekenhuis en daardoor heeft de 'Wrecking Ball'-zangeres nog eens twee optredens moeten cancellen. Tot nu toe worden alle afgezegde shows gewoon verplaatst.

De zangeres kampte met een voorhoofdsholteontsteking en kreeg vervolgens een allergische reactie op de toegediende antibiotica. Volgens het ziekenhuis kan de reactie op het middel zo'n 5 tot 27 dagen duren.

Miley is haar positieve instelling gelukkig nog niet verloren. Zo is ze nog hartstikke actief op Twitter en verschijnt er zo nu en dan nog een foto op Instagram van de zangeres.

2 mei komt Miley Cyrus met haar Bangerz Tour naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Vooralsnog is er nog niks bekend over verdere afzeggingen omtrend haar tour. Wordt vervolgd...

Q-live Tickets

Vandaag vanaf 16.00 is je laatste kans om kaartjes te winnen voor Miley Cyrus in Amsterdam. Hoor je een hit van de zangeres op de radio? Bel dan direct naar de studio op 0909-9596 en wie weet ga jij naar Miley Cyrus toe!

Maar wist je ook dat Q-members op onze site extra kans maken om Miley in levende lijve te zien? Kijk dan snel even hier.