Aankomend weekend openen we de deuren van het Q-hotel in het Oostenrijkse Zell Am See. De afgelopen weken hebben we daar via de radio kamers voor weggegeven en het hotel zit nu helemaal vol.
Maar... Q-DJ Niek denkt dat 'ie toch niet veel zal slapen tijdens het Q-hotel, dus heeft hij besloten zijn kamer af te staan aan een Q-luisteraar.

Dus kan jij aankomende vrijdag vertrekken, en vrij krijgen tot en met dinsdag? En wil je alsnog mee naar het Q-hotel? Dan is dit je kans om de kamer van Niek te winnen. Moet je wel wat voor doen: download de Q-music app en jodel op je allerbest een liedje van Kensington (die ook komen optreden tijdens het Q-hotel).

Morgenmiddag (donderdag 21 januari) maakt Niek de winnaar bekend, die vertrekt nog de volgende dag om last minute mee te gaan naar het Q-hotel in de sneeuw van Zell Am See.

Update: Eloi van Kensington maakte zojuist in de middagshow van Niek bekend dat Q-luisteraar Mirjam de Geus de laatste kamer heeft gewonnen. Haar jodel-inzending kun je hierboven bekijken.