Miss Montreal trekt binnenkort het land in met haar theatertour Onmeunig Sanne, tijdens deze tour vraagt de 'Tututu'-zangeres elke keer naar een bijzonder verhaal van iemand in het publiek. Dat verhaal zet Miss Montreal in de pauze van de show weer om tot een persoonlijk nummer.

Dat klinkt natuurlijk mooi, maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Om het grote publiek alvast een voorproefje te geven schoof de zangeres gisteravond aan bij RTL Late Night. Melissa zat daar in het publiek, en vertelde dat haar vader in februari zelfmoord heeft gepleegd.

Sanne ging met dit emotionele verhaal aan de slag en schreef in zo'n 20 minuten een uniek nummer speciaal voor Melissa. Beluister het bijzonder mooie eindresultaat hierboven!

Q-achterbankconcerten

Morgenochtend vroeg mag luisteraar Lotte de zangkunsten van Miss Montreal in het echt gaan ervaren. Zij heeft namelijk een Q-achterbankconcert gewonnen en dat betekent dat Miss Montreal haar op de achterbank van haar auto zal vergezellen naar haar werk. De hele rit wordt gevolgd door Mattie & Wietze tussen 06.00 uur en 09.00 uur!

Foto: ANP