Het gaat lekker met onze eigen Mr. Probz! Met zijn nieuwe single 'Nothing Really Matters' heeft hij binnen no-time een nummer één positie in de iTunes Top 30 weten te bemachtigen en zijn hit 'Waves' gaat nog steeds de grenzen over. Alleen gaat dit bij de grens van de Verenigde Staten een beetje moeizaam.

Mr. Probz wil met een promotietour ook Amerika bezoeken, maar de ambassade werkt niet bepaald mee. De Nederlandse zanger zou namelijk vanwege zijn strafblad geen werkvisum krijgen om daar op te treden.

"We werken hard aan een oplossing. Moeten veel documentatie overleggen, formulieren opnieuw aanvragen. Allemaal papieren die tijdens die brand verloren zijn gegaan," vertelt hij aan het AD. Bij een brand in zijn huis, vorig jaar in mei, verloor de zanger zowat al zijn bezittingen.

De 30-jarige zanger gelooft dat het allemaal wel goedkomt, maar kijkt toch weer terug op zijn verleden. "Ik ga al die situaties rond die vechtpartijtjes langs en zie; die was niet nodig en deze had ik anders kunnen aanpakken. Het is wat het is, elke beslissing die je in je leven neemt zet weer een nieuwe keten in werking. Alles bij elkaar heeft die weg me hier gebracht."

Foto: ANP Kippa