Mr. Probz scoorde afgelopen jaar een dikke hit met 'Waves' en hij hoopt nu op succes in het buitenland. De Nederlander brengt het nummer binnenkort uit in Amerika.

Tegen RTL Boulevard vertelde Mr. Probz over zijn buitenlandambities: "Op een gegeven moment had ik hier wel bereikt wat ik wou bereiken. Ik kwam iemand tegen op een première, een Amerikaanse labelbaas. Daar kwam zo'n goede energie vanaf. Een paar dagen later had ik een voorstel binnen dat voor mij heel goed was."

Dennis, zoals Probz in het echt heet, gaat deze week de grens al over, want hij vliegt naar Mexico om een clip op te nemen.

Re-entry in iTunes Top 30
Op Oudjaarsavond mocht Mr. Probz zijn hit 'Waves' bij Ik Hou Van Holland komen zingen. Door dat tv-optreden wordt het liedje weer veel gedownload, met als gevolg dat het vandaag een re-entry is in de wekelijkse iTunes Top 30 van Q-music. 'Waves' komt terug in de lijst op nummer 9.

Mr. Probz speelde afgelopen zomer op het Q-dakterras zijn bekende hit én deed met Laura Jansen een heel mooie cover van 'Stay'. Je kunt beide video's hierboven bekijken.