Blijf met Music Monday op de hoogte van de lekkerste en fijnste hits van dit moment! Iedere maandag zetten we de nieuwe muziek op de playlist van Qmusic voor je op een rij. Hierbij die van week 23 (2016)!

Volg Qmusic ook op Spotify! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste Qmusic Hits.

Ariana Grande - 'Into You'

Ze is slechts 1 meter 53 lang... toch heeft Ariana Grande zich in korte tijd bewezen als een van de grootste sterren én stemmen die Amerika te bieden heeft. 'Into You' is de tweede single van haar vorige maand verschenen album Dangerous Woman en waarschijnlijk de meest catchy track op het album.

Dat is de 'schuld' van superhitproducer Max Martin, die aan 'Into You' heeft meegewerkt. Het resultaat is een uptempo, sexy track, waar uiteraard een zwoele clip bij hoort. We zien La Grande rollebollen met Don Benjamin, een mannelijke model uit America's Next Top Model.


Lost Frequencies & Sandro Cavazza - 'Beautiful Life'

Moeten we je nog uitleggen wie Lost Frequencies is? Waarschijnlijk niet. Zijn monsterhit 'Are You With Me' is niet van radio en tv af te slaan en opvolger 'Reality' was in 2015 de meest gedraaide track in heel Europa. Gaat het de Belgische dj lukken om dit succes te herhalen?

Dat moet gebeuren met 'Beautiful Life', zijn nieuwste creatie die afgelopen vrijdag uitkwam. De track is een samenwerking met de Zweedse singer-songwriter Sandro Cavazza en werd al gebruikt voor de aftermovie van het grootste dancefestival ter wereld: Tomorrowland Brasil (waar Lost Frequencies ook op mainstage stond). Een vrolijke deun, een fluit en gitaartje... kortom: een typische Lost Frequencies sound!


Julian Perretta - 'Miracle'

Uit Londen komt de singer-songwriter Julian Perretta, die zijn sierlijke naam dankt aan een Italiaanse vader. Hij is slechts 17 jaar als hij in 2008 samen met Mark Ronson en Amy Winehouse mee mag op een Europese tour. Een jaar later nodigt niemand minder dan Beyoncé hem uit als special guest voor haar I Am Arena Tour.

Met Jamiroquai duikt hij de studio in voor zijn debuut-EP en hij breekt definitief door in 2011 met het nummer 'Wonder Why'. Dan is het even stil rondom Julian, maar hij is terug met een nieuwe single: 'Miracle'. De track is een samenwerking met, daar is ie weer; de Belgische dj/producer Lost Frequencies. Bij onze ooster- en zuiderburen al een dikke hit en ongetwijfeld zal Nederland snel volgen.


Meer?

Iedere week houden we je via Qmusic.nl van nieuwe muziek op de hoogte in Music Monday. Al deze tracks staan op onze playlist en ga je dus regelmatig voorbij horen komen op Qmusic. Volg ook Qmusic Hits op Spotify voor meer hits van dit moment.