Blijf met Music Monday op de hoogte van de lekkerste en fijnste hits van dit moment! Iedere maandag zetten we de nieuwe muziek op de playlist van Qmusic voor je op een rij. Hierbij die van week 24 (2016)!

Volg Qmusic ook op Spotify! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste Qmusic Hits.

Deorro & Elvis Crespo - 'Bailar'

Dus Justin Timberlake dacht dat hij dè zomerhit van 2016 had met 'Can't Stop the Feeling!'? Vergeet het maar, want hier is 'Bailar'! Een nummer van de Mexicaanse dj Deorro en Elvis Crespo, die in 1998 een grote hit had met 'Suavemente'.

We stelden 'Bailar' aan je voor in Repeat of Niet, waar hij zeer goed werd ontvangen. Sindsdien is het hard gegaan en afgelopen vrijdag kwam de track als hoogste new entry op 3 binnen in de iTunes Top 30. Waan je met deze track in een Zuid-Amerikaans paradijs met een cocktail in je hand; de zomer komt je tegemoet!


Dua Lipa - 'Hotter Than Hell'

Eerder dit jaar leerden we Dua Lipa kennen met haar hit 'Be The One' en het was duidelijk: een nieuwe popster is geboren. Of moeten we dark-popster zeggen, want zo omschrijft ze haar muziek: "Mijn tracks hebben een diepere betekenis. De teksten zijn uit het leven gegrepen en gaan over wat ik meemaak in het dagelijks leven. Daarom noem ik mijn muziek 'dark-pop'."

De Britse zangeres komt nu met haar tweede single 'Hotter Than Hell', dat gaat over een relatie die stuk liep. Zelf vindt Dua het een van de beste liedjes op haar album en daar kunnen we haar niets meer dan gelijk in geven.


Shawn Mendes - 'Treat You Better'

Hij is nog maar 17 jaar, maar Shawn Mendes komt dit najaar al met zijn tweede album. Het wordt de opvolger van Handwritten, dat met hits als 'Stitches' en 'I Know What You Did Last Summer' een groot succes was voor de Canadees.

Na flink wat getease onthulde Shawn onlangs de eerste single van dat nog naamloze album: 'Treat You Better'. De track heeft weer een typische Shawn Mendes-sound en we horen ook weer invloeden terug van zijn grote voorbeeld: Ed Sheeran.


O'G3NE - 'Take The Money And Run'

De zusjes van O'G3NE zijn goed bezig! Dat ze goed zijn in covers bewezen ze niet één, maar twee keer bij Mattie & Wietze. Ook zijn ze bijna wekelijks in het nieuws door hun betoverende optredens in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland.

Maar ook met hun eigen liedjes bewijzen Lisa , Amy en Shelley fijne muziek te kunnen maken. Ze wilde een meer internationalere sound en gingen daarvoor naar Londen waar ze hulp kregen van songwriter Maegan Cottone (die werkte met o.a. Little Mix, Demi Lovato en Olly Murs). Het geslaagde resultaat is 'Take The Money And Run', waar de zusjes hun stoere kant laten zien.


Meer?

Iedere week houden we je via Qmusic.nl van nieuwe muziek op de hoogte in Music Monday. Al deze tracks staan op onze playlist en ga je dus regelmatig voorbij horen komen op Qmusic. Volg ook Qmusic Hits op Spotify voor meer hits van dit moment.