Dit zijn de belangrijkste tracks voor de komende week! Sit back and geniet. 

Dua Lipa - 'Don't Start Now'

Dua is terug en hoe! Afgelopen week was ze met ‘Don’t Start Now’ de Alarmschijf. Het nummer is uptempo, met een dikke disco sound. Voor deze track verzamelde ze dezelfde crew om haar heen die ook meewerkte aan ‘New Rules’. En voor haar nieuwe, tweede album dat er binnenkort aankomt heeft ze o.a. Nile Rogers en Pharrell Williams weten te strikken. Dat belooft nog meer disco en dansbare nummers. Zelf omschrijft ze het genre van de ‘Don’t Start Now’ als ‘nu-disco’. 


Armin van Buuren & Ne-Yo - 'Unlove You'

Rechtstreeks uit Repeat of Niet; Armin van Buuren! Twee weken geleden bracht Armin van Buuren zijn zevende album ‘Balance’ uit met daarop wel een hele speciale samenwerking. Samen met Ne-Yo maakte hij ‘Unlove You’! De alweer veertigjarige Ne-Yo zocht eerder al succesvol samenwerkingen op met grote dj-namen als David Guetta, Afrojack en Calvin Harris en nu dus weer in de dancehoek. R&B/Soul en Dance, de brug naar beide genres is heel goed verwerkt in deze track en de vocalen van Ne-Yo zijn super sterk!


Snelle & Yade Lauren - 'Ze Kent Mij'

Een album, de MTV Dutch Act Award en deze week 3 tracks in de Top 40! Het jaar van Snelle is er een voor in de boeken. Maar het meest trots is hij op zijn album ‘vierentwintig’ waar zijn nieuwste nummer ‘Ze Kent Mij’ ook op staat. Dit is een samenwerking met zangeres Yade Lauren die je nog kunt kennen van Yellow Claw waar ze eerder mee samenwerkte. ‘Ze Kent mij’ spreekt voor zich. De liedjes van Snelle zijn allemaal persoonlijk, gevoelig en soms net een pagina uit een dagboek. ‘Ze Kent Mij’ heeft een refrein dat werkt als een oorwurm.


Q-Alarmschijf

De keuze voor de alarmschijf was deze week niet moeilijk. Sommige nummers hoef je maar één keer te horen om te weten dat het goed is. ‘Uncharted’ is zo’n nummer! Het is de 3e single van het aankomende album ‘Time’ dat 15 november verschijnt. Hiervoor gingen de mannen van Kensington naar Canada, waar ze zich terug trokken in een blokhut om nieuwe muziek te maken. Dit liedje is een persoonlijke track die ‘’uit de gitaar kwam rollen’’ van Casper na het verlies van een dierbare. Iets waar bijna iedereen zich in kan herkennen.  De stem van Eloi snijdt overal doorheen en brengt de emotie in dit mooie nummer. Komende week is ‘Uncharted’ de Alarmschijf!