Dit zijn de belangrijkste tracks voor de komende week! Sit back and geniet. 

The Weeknd - 'Blinding Lights'

Het was een jaar stil rond The Weeknd, maar dat maakte hij goed door in drie dagen tijd twee nieuwe tracks uit te brengen. Het donkere ‘Heartless’ en het vernieuwende ‘Blinding Lights’. Hierop geen rap maar een meer poppie sound met lichte synths. En het begin doet je denken aan jawel, ‘A-ha – Take On Me’…. Net als bij ‘Can’t Feel My Face’ en ‘Starboy’ zal ‘Blinding Lights’ waarschijnlijk weer een groot publiek gaan trekken.

Lucas & Steve & Haris - 'Perfect'

Toeval bestaat niet, toch…? A-ha is populairder dan ooit these days. Bij The Weeknd gaan we ervan uit dat het begin van het nummer er per ongeluk op lijkt maar bij het nieuwe ‘Perfect’ van Lucas & Steve was het absoluut de bedoeling. De jongens hebben er een jaar over gedaan om de rechten te krijgen van ‘Take On Me’, als inspiratie voor hun nieuwe track. Ze zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de Nederlandse singer-songwriter Haris. De track is opzwepend en de herkenbaarheid van ‘Take On Me’ doet zijn werk. Een slimme track die je vaker gaat horen op Q!

Harry Styles - 'Adore You'

Harry Styles zit de laatste tijd niet stil. In april start hij met zijn wereldtournee ‘Love On Tour’ en volgende week brengt de zanger zijn nieuwe album ‘Fine Line’ uit. Maar voordat het zover is, dropt hij nog een nieuw nummer; ‘Adore You’. Een hele andere sound dan ‘Lights Up’ en ‘Watermelon Sugar’. ‘Adore You’ is uptempo, meer pop dan de eerdere tracks en met een vleugje disco! Een super catchy track die deze week bekroond is tot Alarmschijf.


Foto: The Weeknd - 'Blinding Lights'