Recent lekten tientallen naaktfoto's van celebs uit doordat hun iCloud werd gehackt. In een recent interview dat One Direction met de BBC had kwam het onderwerp ter sprake. Lopen de jongens van One Direction ook gevaar?

"Ik heb nooit gebruik gemaakt van de iCloud, maar ik ben wel erg in de verleiding gekomen", beantwoord Louis Tomlinson die vraag. Hij is behoorlijk geschrokken van het lek: "Maar sinds dit, no no!"

Bandlid Harry Styles ontkent niet dat hij de dienst gebruikt, maar laat weten goed op de hoogte te zijn van de gevaren.

"Het was niet een erg moeilijke hack", zegt hij. "iCloud schijnt de enige plek te zijn waar de beveiliging beveiligingsvragen zijn en het zijn er maar vier... zoals 'wat is de meisjesnaam van je moeder?'. Mensen kunnen dat gewoon googlen."

Naaktfoto's

Harry zei onlangs naaktfoto's in de cloud te hebben, maar die uitspraak moeten we niet te serieus nemen: "Ik was net geland op een vliegveld en toen ik uit de deur kwam stond daar een man. En het eerste dat hij vroeg toen ik naar buiten liep was 'heb je naaktfoto's in de cloud?'. 'Ja, heel veel', heb ik toen geantwoord."

Begin dit jaar lekte een video uit waar te zien was hoe bandleden Louis en Zayn praten over drugs en een joint roken. Bij tourmaatjes 5 Seconds of Summer lekte van bandlid Calum Hood een naaktvideo uit.