Op internet is een video opgedoken waar 5 Seconds of Summer bandlid Calum Hood naakt te zien is. Ondanks dat zijn gezicht niet in beeld komt, bevestigt de 18-jarige bassist dat hij inderdaad in volle glorie op het filmpje staat.

Calum verstuurde de privévideo via Snapchat maar iemand wist het naaktfilmpje toch openbaar op internet te krijgen. Gelukkig lijkt de 'She Looks So Perfect'-ster er niet erg mee te zitten: "Nu weten jullie in ieder geval hoe 'ie eruit ziet", grapt hij op Twitter.

Als we de reacties op social media mogen geloven zijn de meeste fans superblij dat ze nu weten 'hoe 'ie eruit ziet'. Het gebeurt dan ook niet elke dag dat je je idool naakt te zien krijgt.

Duidelijk is dat Calum zijn lesje wel heeft geleerd: "Ik ben gewoon nog een tiener die leert van zijn fouten :-)", tweet hij. Wijze woorden!


Live zien?

5 Seconds of Summer live zien? Vandaag is je laatste kans op Q-live tickets voor 5 Seconds of Summer op het iTunes Festival in Londen. Al zullen de heren waarschijnlijk iets meer kleding aanhebben op het podium.