Nadat festival Coachella gisteren zijn line-up bekend maakte heeft ook Ultra Music Festival de eerste namen onthuld. Het gaat hier om de line-up van het eerste weekend. Ultra Music Festival is een jaarlijks terugkerend fenomeen in het Amerikaanse Miami waar mensen van over de hele wereld op af komen.

Het is één van de grootste festivals binnen de dance-industrie en wordt gehouden aan de start van het festivalseizoen, veel DJ's presenteren hier ook hun nieuwe muziek voor het eerst. Net als voorgaande jaren is Nederland bijzonder goed vertegenwoordigd in de line-up. We noemen even wat namen.

Afrojack, Hardwell, Armin van Buuren, Nicky Romero en Martin Garrix zullen op het podium verschijnen. Ook onder meer Tiësto, Oliver Heldens, Fedde Le Grand en W&W staan op de lijst. Maar ook de internationale toppers slaan het festival niet over. Avicii, David Guetta en Alesso zijn namelijk ook aangekondigd.

Naast DJ's is er ook ruimte voor andere artiesten. Zo kunnen bezoekers genieten van optredens van onder meer Kiesza en Clean Bandit, bekijk hier de volledige line-up van Ultra Music Festival.