Close Qmusic

Harryben

Neefje Harry Styles doet mee aan X Factor

In Groot-Brittannië begon afgelopen weekend het elfde seizoen van X Factor. In dezelfde talentenjacht begon vier seizoenen eerder voor Harry Styles zijn carrière toen hij na zijn auditie met 4 (toen voor hem nog onbekende) jongens de groep One Direction moest vormen.

Is dat zelfde geluk ook weggelegd voor een familielid van de geliefde popster? Zondag deed Ben Selley namelijk auditie, het neefje van Harry. Samen met vier vrienden vormt hij de groept Concept en bij hun auditie kozen ze voor het nummer 'Earthquake' van Labrinth.

En ze werden goed ontvangen door de juryleden. Ex-Spice Girl Mel B zei: "Jullie hebben er duidelijk hard aan gewerkt en de vibe, harmonie en stijl goed bij elkaar gezocht." Ook Cheryl Cole was enthousiast: "Ik houd ervan dat jullie allemaal bevriend zijn en er hard voor gewerkt hebben."

Ben, die er in 2010 ook geregeld bij was om zijn neef te steunen, kreeg met z'n groep dan ook van alle juryleden een "Ja!" te horen. En dus gaan we Concept in de volgende ronde terugzien. Gaan ze het net zo ver schoppen als One Direction?

Foto's: EPA, PA
 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize