Een echtpaar is dit weekend gearresteerd in Miami omdat ze zich zouden hebben voorgedaan als de manager van Adele om gratis tickets te scoren voor een optreden van Kendrick Lamar.

Maar dit is nog niks. De afgelopen tijd zouden ze geprobeerd hebben om als Jonathan Dickins, de échte manager van Adele (rechts), gratis concertkaartjes en gratis spullen te scoren voor Rihanna, Usher, Drake, Katy Perry, Chris Brown en Pharrell Williams.

Terwijl het stel het een en ander probeerde, kreeg de echte Jonathan Dickins verschillende mailtjes van andere vertegenwoordigers die zich afvroegen wat er nou gebeurde. Hier maakte hij melding van, wat reden was voor de politie om een onderzoek te starten.

Toen het koppel de vertegenwoordigers van Kendrick Lamar benaderden roken ze onraad en benaderden de manager van Adele voor bevestiging. Die belde de politie en zo werd er een toneelstuk opgezet. Toen het echtpaar zaterdag de tickets probeerde op te halen werden ze gelijk opgepakt.

Dit is trouwens niet de eerste keer. In 2007 werd de man twee jaar de bak in gestuurd nadat hij zich voordeed als een manager van Madonna. Hij kreeg een boetiek in New York zover om hem dik 2 miljoen euro aan juwelen uit te lenen. Juwelen die hij weer doorverkocht heeft.

Foto: AFP