Het is elk keer weer een dingetje, welke artiest mag gaan optreden tijdens de Super Bowl Halftime Show. Het optreden, in de rust van de American Footballfinale, is met miljoenen kijkers wereldwijd één van de best bekeken tv-momenten van het jaar.

Dit jaar ging de eer naar Coldplay en Beyoncé, maar de geruchten over het optreden van volgend jaar gaan alweer volop rond. Adele heeft haar steentje bijgedragen aan deze geruchtenmolen, zij vertelde dit weekend namelijk dat zij het aanbod van de organisatie, de NFL, had AFGEWEZEN!

Niet omdat de 'Hello'-zangeres zich er te goed voor voelt, in tegenstelling zelfs: "Die show gaat niet om muziek. En ik, ik kan niet dansen of zoiets. Ze waren heel erg aardig, en ze hebben me gevraagd, maar ik heb nee gezegd."

Organisatie Super Bowl ontkent

Maar nu zegt de NFL dat ze Adele helemaal nooit gevraagd hebben. In een gezamenlijke verklaring met sponsor Pepsi schrijven ze: "De NFL en Pepsi zijn grote fans van Adele. Echter, we hebben op dit moment nog geen formeel aanbod gedaan aan Adele of anderen."

De grote vraag is nu wie er in februari wél op het enorme podium zal verschijnen.

Foto: EPA