De celebs van deze wereld vliegen niet áltijd met een privéjet en dus kan het zomaar gebeuren dat er ineens eentje naast je zit. Het overkwam een man of vrouw die het vliegtuig nam vanuit Londen.

"Als perfect einde van een Europees avontuur, zat ik gisteravond direct naast Niall van One Direction tijdens mijn 9 uur durende vlucht naar huis vanuit Londen", schrijft de persoon. "Hij was ziek en wilde geen selfies."

De onbekende reiziger had echter een ander plan: "Maar hier is een foto die ik maakte toen hij sliep. Lol, hij was zo vriendelijk", staat er geschreven bij de foto waar we duidelijk het slapende One Direction bandlid kunnen herkennen.

Hoe we aan deze foto komen? Niall deelde hem zelf en gaf gelijk aan not amused te zijn: "Ik vind deze shit onwerkelijk. Ik bedoel, als je al niet kan slapen in een vliegtuig zonder dat mensen foto's van je maken, wat kan je dan nog wel."


In de reacties krijgt de 'Drag Me Down'-ster veel steun van fans die de foto respectloos, creepy en gemeen vinden. Een aantal anderen zijn juist van mening dat het nou eenmaal een nadeel van bekend zijn is.

Foto: EPA